Arenareizen.com

BERA ALANYA HOTEL

Bera Hotel Groep die in 1999 voor het eerst een stap zette in de toeristische sector met Bera Konya, daarna Bera Mevlana in 2003, Bera Alanya in 2007 en uiteindelijk Bera Ankara Hotel in december 2013 bestaat in totaal uit 4 hotels. Het heeft in totaal 733 kamers met een capaciteit van 1940 bedden die gasten dienen met het concept van “Traditioneel Bera Gastvrijheid”.

Bijdragen aan toerisme in het land, bijdragen aan de economie en onze gasten. Denkend aan toekomstige generaties door alternatieve toeristische diensten aan te bieden. Door alle soorten middelen effectief en efficiënt te gebruiken verbeteren we onszelf voortdurend en zorgen we voor onvoorwaardelijke gasttevredenheid.

We zijn uitermate enthousiast  voor het aanbieden van creatieve en een onberispelijke service in Turkije en in de internationale arena. Een onvergetelijke ervaring waarbij Bera is gekozen als één van de beste hotelketens. Met een onvoorwaardelijke gasttevredenheid over onze hoogwaardige en innovatieve diensten is de hotel industrie ons belangrijkste doelgroep.

STANDAARD KAMERS
Geschikt voor maximaal 3 personen. In elk van onze 236 kamers in Bera Alanya geniet u van een vakantie boven de normen. Minibar, haardroger, deurslot, spiegel met vergroot functie en speciale verlichting, lcd-tv, nachtlamp (met bad), centrale airconditioning, directe telefoon, satelliet-tv, muziekkanalen en badjassen.

FAMILIE KAMERS
Geschikt voor maximaal 4 personen. Deze kamers hebben dezelfde inrichting als de standaardkamers, maar zijn ruimer met 2 aparte slaapgedeelten.

CONNECTION KAMER

Dankzij de unieke ontwerp van onze familie kamers zult u genieten van het gemak en de privacy. Een uitermate leuke familievakantie samen met uw kinderen. Elk van onze 70 familiekamers zijn ontworpen met de vrijheid van twee onafhankelijke kamers.

SENIOR SUITE
Onze Senior suites zijn ontworpen met oog voor uw comfort. Onze 70m2 Senior suites bestaat uit 2 kamers en 1 gang. Aanwezig is een tweepersoonsbed, een tv en een aparte badkamer (jacuzzi) in de grote slaapkamer.

Hotel info bel

Bera-Alanya-Otel-Hanımlara-Özel.jpg

VOOR DAMES

Speciale Zwembad voor de Dames. 3500 m² terras met privézwembad alleen voor dames! Bovendien kunt u kiezen uit een privélift, 2 zwembaden voor kinderen, een minigamepark en een masjid.

Bera-Alanya-Otel-Beylere-Özel.jpg

VOOR HEREN

Speciaal voor de Heren. U zult het gevoel ervaren dat uw lichaam wordt vernieuwd. Met overdekte zwembaden en jacuzzi's ontworpen met het comfort van stoombad, massageruimtes, schokdouches, Turks bad en sauna's.

Bera-Alanya-Otel-Restoran.jpg

RESTAURANT

Hotel Bera Alanya biedt u een verblijf op basis van de All-Inclusive formule van het hotel. Dagelijks worden in het buffetrestaurant heerlijke maaltijden opgediend voor ontbijt, lunch en diner. Natuurlijk zijn al deze maaltijden halal bereid.

Bera-Alanya-Otel-Spa-Wellnes.jpg

SPA & WELLNESS

Laat alle stress van het vermoeide leven los met de comfortabele ruime en hygiënische Turkse bad, sauna, jacuzzi, stoombad die speciaal zijn ontworpen voor onze gasten. Dames en Heren apart.

Bera-Alanya-Otel-Thalasso.jpg

THALASSOTHERAPIE

Thalassotherapie is een behandeling met warm zeewater, verwarmd schuim, verwarmde modder en zeezout. Het belang van thalassotherapie verschijnt bij een temperatuur van 33-35 graden Celsius.

Bera-Alanya-Otel-Spor.jpg

SPORTEN

Gezonde en leuke sportactiviteiten. Jogging - Mini Football - Parachute - Banana - Darten - Basketbal - Watersporten - Surfen - Badminton -Tafeltennis - Stretching - Kano -Aerobics - Strandvolleybal - Fitness - Jetski