Arenareizen.com

SPANJE

Barcelona Groepsreizen

Seizoen

De groepsreizen naar Barcelona is elk seizoen mogelijk. Geniet van 4 seizoenen.

Prijzen

Minimaal 10 personen per groep. Vanaf €199,- pp. Hotel, ticket en transfer inbegrepen.

Dagen

Groepsreizen naar Barcelona. Start vanaf 2 dagen. Meerdere dagen is mogelijk.

Nu Boeken

Boek nu deze trip. Bel voor meer info Arena Reizen
tel. 013 535 0336.

Barcelona - een stad nooit te vergeten!

Ervaar een spannende trip

Deze unieke stad, Barcelona, heeft alle ingrediënten voor een perfect stedentrip. Een heerlijk klimaat met aangename voor- en najaars temperaturen en een lange warme zomer, een prachtige haven met een keur aan restaurants, een heerlijk zandstrand, winkels in overvloed, een fantastisch nachtleven en een zeer rijke en heerlijke keuken. De wereldberoemde architect Gaudi heeft van Barcelona een prachtige en kleurrijk decor onder de zon gemaakt. Eigenlijk biedt Barcelona u álles wat een stedentrip onvergetelijk maakt.

Bezienswaardigheden

 In de schaduw van de kathedraal, hoog in de heuvels en pal aan zee. In de zomermaanden komen van oudsher veel toeristen vanuit nabijgelegen badplaatsen richting Barcelona om te winkelen, te genieten van de Spaanse keuken en de vele bezienswaardigheden van de stad te bekijken. Ook in Barcelona zelf kun je uitstekend genieten van het strandleven. Met name het strand van Barceloneta is erg populair vanwege de ligging vlak bij het centrum van Barcelona.

Cultuur opsnuiven is in Barcelona bijna zoals ademhalen. Waar in de stad je je ook bevindt, er is altijd wel iets om je ogen uit te kijken. Neem bijvoorbeeld de prachtige architectonische gebouwen van Gaudí of het Picasso museum. Maar vergeet ook de originele Romeinse opgravingen niet.

Klimaat

De stad Barcelona heeft door zijn ligging een mediterraan klimaat dus zachte winters en zwoele zomers. In de zomer kunnen vooral de nachten erg warm zijn en makkelijk temperaturen van 20°C en ver daar boven. Barcelona zelf bruist het hele jaar van de het leven al kun je toch het beste de zomermaanden mijden want dan ontvluchten de echte Barcelonezen de stad. Veel regen kent Barcelona niet maar meestal als het valt komt het met bakken tegelijk uit de lucht vallen. In de wintermaanden is er zelfs een (kleine) kans op wat sneeuwval. De gemiddelde dagtemperatuur tijdens de zomermaanden ligt net iets onder de dertig graden Celsius.

Hotels in Barcelona

Arena Reizen heeft een groot aanbod aan hotels in de plaats Barcelona. Alle accommodaties worden met grote zorg gekozen om uw verblijf in Barcelona er zo aangenaam mogelijk te maken. Bij de selectie van de accommodaties wordt onder andere gelet op de ligging t.o.v. de bezienswaardigheden, eetgelegenheden en eventuele stadscentra.

Boek Deze Trip