Arenareizen.com

Verenigd Koninkrijk

London Groepsreizen

Seizoen

De groepsreizen naar London is elk seizoen mogelijk. Geniet van 4 seizoenen.

Prijzen

Minimaal 10 personen per groep. Vanaf €199,- pp. Hotel, ticket en transfer inbegrepen.

Dagen

Groepsreizen naar London. Start vanaf 2 dagen. Meerdere dagen is mogelijk.

Nu Boeken

Boek nu deze trip. Bel voor meer info Arena Reizen
tel. 013 535 0336.

London - hipste stad van europa!

bruisende stad voor de shopping liefhebber

Londen is de hipste en de meest bruisende stad van Europa. Met Arena Reizen vliegt u goedkoop naar Londen waar u kunt shoppen en genieten van de mooie bezienswaardigheden van deze fantastische stad.

Een Stedentrip Londen is een aaneenschakeling van bezienswaardigheden. Het is niet mogelijk om in één dag alle bezienswaardigheden van Londen zien. Om toch een goede indruk te krijgen van de bruisende stad moet je je beperken tot de hotspots in het meest centrale deel van Londen. Een manier om zoveel mogelijk te zien is door gebruik te maken van de Big Bus Londen. Dit is een toeristische bus die een tweetal grotere routes door Londen rijdt. Big Bus Londen werkt volgens het hop-on, hop-off principe waarbij je gedurende de hele dag onbeperkt op- en af kunt stappen.

Musicals en theater in Londen

Londen is ook ‘the place to be’ voor liefhebbers van musicals. Wat Broadway is voor Amerika, is Londen voor Europa. In de stad draait er altijd wel een grote musical. Maar misschien is het nog wel leuker om de vele kleinere, en bij het grote publiek onbekende, voorstellingen te bezoeken. Londen kent allerlei kleine theaters waarin soms specifieke niches zoals comedy of griezel centraal staan. Shaftesbury Avenue, de straat die tussen Oxford Street en Piccadilly Circus ligt, is het hart van West End en daarmee het hart van de entertainment van Londen. De meest prestigieuze theaters zijn hier te vinden. De meest bekende theaters zijn Lyric Theatre, Apollo Theatre, Gielgud Theatre en Queen’s Theatre.

Top 10 bezienswaardigheden in Londen

London Eye – Piccadilly Circus – Leicester Square – Big Ben and Parliament – Covent Garden – St. Paul’s Cathedral – Tower Bridge – Tower of London – Westminster Abbey – Buckingham Palace.

Hotels in London

Arena Reizen heeft een groot aanbod aan hotels in de plaats London. Alle accommodaties worden met grote zorg gekozen om uw verblijf in London er zo aangenaam mogelijk te maken. Bij de selectie van de accommodaties wordt onder andere gelet op de ligging t.o.v. de bezienswaardigheden, eetgelegenheden en eventuele stadscentra.

Boek Deze Trip