Arenareizen.com

NOVOTEL İSTANBUL BOSPHORUS

Een van de meest kosmopolitische en drukste regio’s van Istanbul, Beyoglu’s populaire wijk Karaköy trekt de aandacht met zijn rijke historische textuur. Novotel Istanbul Bosphorus, dat zijn gasten een unieke service biedt met zijn moderne gebouw in Karaköy profiteert optimaal van zijn centrale ligging. Comfortabele kamers met diverse faciliteiten.

Novotel Istanbul Bosphorus kenmerkt zijn verschil door kwaliteit en elegantie, een binnenzwembad voor de gasten, gratis WiFi-internettoegang, sauna, stoombad, Turks bad en massages.

Elke ochtend biedt de faciliteit een prachtig ontbijtbuffet aan zijn gasten en  unieke smaken uit de Turkse en de wereldkeuken. Restaurant Mürver, gelegen op de terrasvloer van het hotel is één van de populaire restaurants van Istanbul.

Karaköy wordt omringd door de wijken Tophane, Eminönü, Azapkapi, Şişhane en Beyoğlu en biedt verbindingen met de bruggen en wegen die zich op alle wijkpleinen bevinden. De locatie nabij Istiklal Caddesi en Taksim die bekend is met Beyoğlu, verhoogt het belang van de buurt. Novotel Istanbul Bosphorus ligt in het hart van Karaköy en biedt gemakkelijk toegang tot alle delen van de stad, zowel overzee, met de metro en over de weg. Karaköy ligt op ongeveer 20 kilometer van de luchthaven Atatürk.

Bussen, taxi’s, metro’s of trams kunnen worden gebruikt om naar de Novotel Karaköy-faciliteit te gaan vanaf de luchthaven Atatürk. De tramhalte die het symbool is van İstiklal Caddesi kan te voet worden bereikt in slechts een paar minuten. Het hotel ligt dicht bij de veerboten van Eminönü en Karaköy en biedt gemakkelijke toegang tot de Adalar, Anadolu en de Bosphorus.

Karaköy weerspiegelt een lange geschiedenis met alle straten en gebouwen. Novotel Karaköy ligt op loopafstand van bijna alle historische en toeristische plekken in de wijk.

U kunt een bezoek brengen aan de Galata Kulesi, een symbool van Istanbul, dat zich zeer dicht bij het hotel bevindt. U kunt dit gebouw dat tijdens de Ottomaanse als brandtoren werd gebruikt, van dichtbij bezichtigen.

U kunt de Galata Brug lopend oversteken. Dit is de verbinding tussen het historische schiereiland en Karaköy. U kunt een romantische reis maken naar de Kamondo Trappen. Dit plek wordt ‘De Liefdestrap’ genoemd door door de lokale bevolking.

U kunt kerken zien zoals de Saint Benoit kerk en het klooster, de Turks-orthodoxe kerk van Haghios Nikolas, de Galata Bulgaarse kerk, de Santa Mariakerk en de Sint-Michielskerk.

Hotel info bel

Novotel-Istanbul-Bosphorus-Odalar.jpg

KAMERS

Alle kamers zijn uitgerust met standaard voorzieningen, zoals gratis wi-fi, airconditioning, televisie, haardroger en een minibar. Novotel trekt de aandacht met zijn prachtige uitzicht over de hotels van Istanbul.

Novotel-Istanbul-Bosphorus-Kapalı-Havuz.jpg

BINNEN ZWEMBAD

We nodigen onze gasten uit in het overdekte zwembad van ons hotel. Hier kunt u de drukte van de dag achter u laten en genieten van de sfeer en comfort die wij speciaal voor onze gasten hebben voorbereid.

Novotel-Istanbul-Bosphorus-Türk-Hamamı.jpg

TURKSE HAMAM

De Turkse Hamam, waar gasten gratis in het hotel kunnen verblijven is het favoriete gebied van onze gasten om de stress en vermoeidheid van de dag helemaal weg te werken.

Novotel-Istanbul-Bosphorus-Spor.jpg

SPORT FACILITEITEN

Voor onze hotelgasten hebben we een fitnessruimte, kleedkamers, sauna, stoombad en douches. Uitgerust met "Life Fitness" apparatuur om aan al uw behoeften te voldoen.

Novotel-Istanbul-Bosphorus-Restoran-Bar.jpg

RESTAURANT BAR

Het restaurant Gourmet ligt in de lobby van ons hotel met uitzicht op de Bosphorus en serveert elke dag van de week internationale en Turkse gerechten met veel zorg, toewijding en kwaliteit.

Novotel-Istanbul-Bosphorus-Toplantı-Salonları.jpg

VERGADERZALEN

In Novotel Istanbul Bosphorus heeft u de mogelijkheid om een balzaal te creëren waar u vergaderingen en evenementen kunt organiseren die een combinatie van verschillende zitgelegenheden kan aanbieden.