Arenareizen.com

KOREL THERMAL RESORT

De officiële opening van het Korel Thermal Resort Clinic & SPA Hotel vond plaats op 9 december 2006. Het bevind zich op de kruispunt van Ankara, Izmir, Istanbul en Antalya.  Ligt op 13 km afstand van het centrum van Afyon. De dichtstbijzijnde luchthaven is Kütahya Zafer Airport,  45 km vanaf Korel Thermal Resort.

Het totale aantal kamers is 329, de capaciteit is 1.000 bedden. Er zijn 9 verschillende soorten kamers beschikbaar: Standaard, President Suite (540 m2), King, Large, Junior, Corner, Terras, Connection, Mindervalide kamers. Alle kamers hebben centrale airconditioning, een haardroger, een telefoon, een minibar, satelliettelevisie en een kluisje. Draadloos internet is beschikbaar in alle kamers en in het hele gebouw.

Er zijn 2 open, 4 overdekte zwembaden, evenals 4 thermale baden en 8 privébadkamers (VIP, Standard en Sauna) voor spa behandelingen. Massage, modderbaden, plantenbaden, huidverzorging, kapper, lichaamsbehandelingen, ozoncabine, afslankkuren worden toegepast door specialisten in SPA-sectie. Fysiotherapie en revalidatiecentrum; 2 gespecialiseerde artsen, fysiotherapeuten / verpleegkundigen hebben de leiding.

Thermaal water, een wonder van de natuur. Onze medische behandelingen worden doorgaans geboekt. 

Fysiotherapie, revalidatie en hydrotherapie behandelingen worden uitgevoerd door gespecialiseerde teams in het fysiotherapiecentrum. Met het isokinetische oefensysteem worden spier zwakheden door de computer gedetecteerd en behandeld.

Het speciale ‘Spinal Decompression’ tractieapparaat vermindert de druk op de zenuwen door de wervel- en heuphernia’s te scheiden. Onze kliniek heeft een overeenkomst met SGK (SSK, Bağ-Kur, Pensioenfonds). Het gigantische gezondheidscomplex van de SPA en de kliniek is gebouwd op een totale oppervlakte van 4.000 m2.

U kunt dag en nacht genieten van onze Animatie Show die normaal gesproken niet wordt aangetroffen in thermische faciliteiten. Het is elke avond bij te wonen in het Orient Café met live muziek. Ook andere activiteiten als banket, biljart, tafeltennis, bowling, internetcafé, fitnessruimte, vitaminebar, landhuis, kinderclub, atari-salon, winkelcentra is aanwezig.  

Korel Thermal Resort Clinic & SPA weerspiegelt  zichzelf in de toeristische sector met zijn buitengewone visie en een innovatieve managementbenadering.  Heeft veel primeurs op zijn eigen gebied, te danken aan zijn respectabele service voor zijn gasten.

Hotel info bel

Korel-Termal-Resort-Spa.jpg

SPA TERMAL WATER

U kunt bij het Koral Thermal Resort gebruikmaken van de thermale baden en zwembaden of professioneel advies krijgen van de specialisten en fysiotherapeuten van het hotel.

Korel-Termal-Resort-Spor.jpg

SPORT & FUN

Welkom bij Korel Sports Center. Onze deskundige en vriendelijke specialisten beschouwen fitness meer als een manier van leven. Plezierig en een gezonde vakantie!

Korel-Termal-Resort-Restoran.jpg

RESTAURANT & BAR

Er zijn 2 restaurants waar u van een maaltijd kunt genieten, voor een gezond drankje kunt u terecht bij de bar Vitamine. Het resort heeft 3 andere bars en het café Orient.

Korel-Termal-Resort-Klinik.jpg

KLINIEK

Spabehandeling. Behandeling Phys. Hydrotherapie. Revalidatie. Diagnose Behandeleenheden. PRP en ozonbehandeling. Oefeningen in zwembad met hydrotherapeut, groepsoefeningen. Pijnloze oefeningen in water.

Korel-Termal-Resort-Odalar.jpg

KAMERS

Mindervalide kamers. Standaard kamer. Corner Suit. Terras Suite. Kleine ruime Suite. Grote Suite. King Suite. President Suite. Draadloos internet is beschikbaar in alle kamers en in het hele gebouw.

Korel-Termal-Resort-Toplantı.jpg

VERGADERZALEN

2 Vergaderzalen. Capaciteit van 600 tot 700 personen. Beschikbare apparatuur: tv, dvd, video, draadloze microfoon, microfoon, scherm, licht- en geluidssysteem, projector, flip chart, podium, centrale verwarming.