Arenareizen.com

LIMAK CYPRUS DELUXE HOTEL

Limak Babylon Hotel & Resort ligt in Bafra Iskele, op 20 km van het stadscentrum, op 72 km van de luchthaven Ercan en op 45 km van Magosa. Limak Babylon werd geïnspireerd door de Hangende Tuinen van Babylon, een van de zeven wereldwonderen.

Babylon Hotel & Resort, ontworpen met een goede presentatie betreft de moderne behoeften van het leven. Het biedt een nieuw vakantieconcept met 518 kamers met alternatieve accommodatieopties. Spa & Wellness-centrum verspreid over 2.350 vierkante meter gebied waar de kwaliteit van leven wordt aangevuld met esthetiek en luxe. 4 open, 1 overdekt zwembad, waterpark, 6 a la carte restaurants waar de unieke keuken van de wereldkeukens wordt gepresenteerd. Sportvelden binnen en buiten, nachtclub, amfitheater en  ‘s avonds een geweldige nacht show. 

DE LEGENDE VAN ZÜMRÜD-Ü ANKA

De eivormige steen in Ciklos gebied, die door de bewoners van Girne, “De Topak Steen” oftewel “De Ei Steen” wordt genoemd, is volgens een legende  het laatste ei van de Zümrüd-ü Anka.

De Anka (Simurg) vogel zat dagen in de couveuse en toen zij het nest verliet om voedsel te zoeken, rolde het jonge ei naar beneden. Dit is het verhaal van de legende van Zümrüd-ü Anka.

De Zümrüd-ü Anka gelegen in het hart van ons merkteken, symboliseert de wedergeboorte van deze mythe met al zijn glorie. Het inspireert de mens om zichzelf te herscheppen en te vernieuwen.

Standard Kamers
Onze kamers zijn ontworpen met oog voor uw comfort en rust. Alle details is in stijl met de wensen van onze gasten. 
 
Familie Kamers
Onze Familiesuites bieden u een breed scala aan ruimte. Voor de gasten die graag met hun gezin reizen en in aparte kamers wensen te verblijven.

Suites
Onze suites  bieden een breed scala aan mogelijkheden. Rustgevende en comfortabele terrassen. 

HOTEL INFO BEL

Limak-Kıbrıs-Otel-Restoran.jpg

RESTAURANT & BAR

Ons hotel heeft een hoofdrestaurant. Er wordt gezorgd voor ochtend-, lunch-, diner- en nachtsoep. Onze chef-kok bereidt zorgvuldig maaltijden uit de Turkse en internationale keuken. De maaltijden worden als open buffet geserveerd.

Limak-Kıbrıs-Otel-Havuz.jpg

AKTIVITEITEN

De de glijbanen met een hoogte van negentien meter belooft u een fantastische Aquapark plezier. Een geweldige activiteit voor al onze grote en kleine gasten. Wij serveren ook buiten binnen een straal van 420 m2.

Limak-Kıbrıs-Otel-Fitness.jpg

FITNESS

Ons volledig uitgeruste fitnesscentrum wacht op u om gezonde en sportieve tijd te laten ervaren. Gasten kunnen ook gebruik maken van de Chiva SPA. We hebben een volledig assortiment aan sportfaciliteiten.

Limak-Kıbrıs-Otel-Animasyon.jpg

ENTERTAINMENT

Ons animatieteam staat klaar met zijn geweldige shows om al onze gewaardeerde gasten dag en nacht te vermaken. Wij staan klaar met onze team om u tijdens uw vakantie met alle plezier te entertainen.

Limak-Kıbrıs-Otel-Chiva-Spa.jpg

LIMAK CHIVA SPA

Ontdek Chiva SPA. Ontspan met onze spa-programma's, revitaliseer en herleef je zintuigen. Ontdek het unieke gevoel en de luxe van de Chiva Spa. Voor u speciaal. Ervaar de traditionele Turks bad.

Limak-Kıbrıs-Otel-Toplanti-Salonları-1.jpg

VERGADERRUIMTES

Babylon congrescentrum staat tot uw dienst met onze ervaren personeel. Alle nodige technische infrastructuur betreft congressen, vergaderingen, seminars is binnen hand bereik.