Arenareizen.com

ORUÇOĞLU TERMAL HOTEL

110.000 m2 aangelegde tuinen, zorgvuldig geprepareerde wandelpaden, sportterreinen in de open lucht, thermaal water voor gezondheid en welzijn, open en gesloten zwembaden, beauty en wellness SPA, een uitgebreid sportcentrum, 306 kamers geschikt voor verschillende wensen, ingericht voor uw comfort.

De rijke keuken met heerlijke smaken, de grootste balzaal en vergaderzalen van de alomvattende regio, het vriendelijke personeel en het altijd gastvrije serviceconcept verwelkomt u. Het vijfsterrenhotel combineert comfort met spa-cultuur en biedt zıjn gasten een unieke vakantie. 

ONZE VISIE

Als Oruçoğlu Thermal Resort Family;
Streven we ernaar om gasttevredenheid. Met het besef van verantwoordelijkheid dat we sinds onze jarenlange ervaring voortzetten.  Oruçoğlu is de pionier binnen zijn sector. Ons plan is om deze activiteiten in deze richting voort te zetten door doeltreffende samenwerking met al onze werknemers en managers. We streven ernaar om continu hogere kwaliteit te leveren. 

ONZE MISSIE

We zien de wensen van onze gasten als een kans om onszelf te verbeteren en we streven ernaar de gasttevredenheid naar het hoogste niveau te brengen. De verwachtingen van onze gasten worden uiterst serieus behandeld. Het begrip van de totale kwaliteit komt bij ons op de eerste plaats.  

STANDAARD KAMER

  • Warm en koud thermaal water
  • Badkamer met bad en douche, WC
  • Centrale verwarming, split airconditioning, vloerbedekking
  • Satelliettelevisie, directe telefoonlijn (badkamer + kamer)
  • Minibar, kluis
  • Haardroger, badjassen en handdoeken en slippers
  • Draadloze internettoegang.

Met De Comfort Van De Suite Kamers…
Balkon. Warm en koud thermaal water. Badkamer met bad en douche, WC. Centrale verwarming, split airconditioning, vloerbedekking. Satelliet-tv, directe telefoonlijn (bad + kamer). Minibar, kluis. Haardroger, badjassen en handdoeken en slippers. Draadloze internettoegang.

Hotel info bel

Oruçoğlu-Termal-Otel-Havuzlar.jpg

ZWEMBADEN

Open en Gesloten thermische zwembaden. Thermale bronnen hebben een gemiddelde temperatuur van 33 - 34 ° en u kunt genieten van thermisch water tijdens alle seizoenen.

Oruçoglu-Termal-Otel-Yürüyüş-Spor.jpg

WANDELPADEN

Bij Oruçoğlu Thermal Hotel kunt u buiten het hotel sporten en wandelen. Terwijl u met plezier een wandeling maakt, kunnen de kinderen genieten van de boomhutten langs de wandelpaden.

Oruçoglu-Termal-Otel-Fizik-Tedavi.jpg

FYSIOTHERAPIE

Fysiotherapie / revalidatie «Oruçoğlu Thermal Hotel - Kaplıcalar - Privé Oruçoğlu fysiotherapie / revalidatiecentrum, pensioenfonds, SSK en Bağ-Kur biedt gepensioneerden een ongeëvenaarde fysieke behandeling.

Oruçoğlu-Termal-Otel-Gürme.jpg

GOURMET

Het Oruçoğlu Restaurant waar u samen met vrienden en familie kunt genieten van heerlijk eten. Het is ingericht met onvergetelijke smaken.

Oruçoglu-Termal-Otel-SPA.jpg

SPA

Het Oruçoğlu Schoonheids- en Gezondheidscentrum dat gescheiden is van de gebruikelijke SPA, biedt u rust voor zowel uw ziel als uw lichaam.

Oruçoğlu-Termal-Otel-Canlı-Müzik.jpg

LIVE MUZIEK

Oruçoğlu Thermal Resort nodigt u uit voor een genot van de live muziek. Geniet elke avand van de piano tussen 16:00 en 17:00 uur.