Arenareizen.com

ŞAH İNN PARADİSE ANTALYA

Şah Inn Paradise is gebouwd op een terrein van 167 duizend vierkante meter en herbergt de unieke natuurlijke schoonheid van de regio Kumluca in Antalya, die de waarden van uw gezin beschermt en bezit. Wij bieden u meer dan uw vakantie verwachtingen. Met een damescomplex van 10.000 vierkante meter, 400 meter aan privéstranden en in totaal 9 zwembaden.

Şah Inn Paradise, de architect van het alternatieve toerismeconcept; vredige, gelukkige en veilige vakantie met de traditionele Turkse gastvrijheid en onvoorwaardelijke gasttevredenheid. Şah Inn Paradise, met zijn geprivilegieerde diensten en uiterst bekwame personeel waar ieder gast een exclusieve dienst ervaart, heeft het tot een visie gemaakt om de beste conceptfaciliteit van de wereld te zijn door een internationaal merk te worden.

ONZE HALAL BELEID

  • Toegang tot halal eten en drinken voor gasten.
  • Gebedsplaatsen waar gasten comfortabel hun gebed kunnen uitvoeren.
  • Bescherming en bedhoud van de privacy onze gasten.
  • Naleving van bestaande toepasselijke wetten, voorschriften, wettelijke vereisten en andere voorwaarden waaraan het hotel onderhevig is.
  • Continue verbetering van processen betreft halal condities.
  • Het personeel, de onderaannemers, de leveranciers en alle andere derde partijen zetten zich in om ieder te informeren over de verantwoordelijkheden van het halal managementsysteem.
  • We doen er alles aan om zoveel mogelijk lokale producten te gebruiken.
  • Het verminderen van  de oorzaken van milieuvervuiling, voorkomen van  vervuiling.

ONZE KAMERS

Wij brengen u naar de rust van de Middellandse Zee. U bent onze gast die graag wenst te ontspannen. U kunt kiezen uit 4 koning kamers, 5 kamers geschikt voor lichamelijk beperkte gasten, 100 familie kamers en 295 standaard kamers. Een totale capaciteit van 404 kamers en 1400 bedden. We brengen comfort en gemak samen voor een rustgevende vakantie.  Wij zorgen voor alle details om u een comfortabele en luxueuze vakantie te kunnen aanbieden. We bieden een compleet verblijf in onze kamers met een minibar, directe telefoonlijn, draadloos internet, tv, informatiekanaal, split-airconditioner, kluis, keramische vloer, bad / wc en föhn.

Hotel info bel

Şah-İnn-Paradise-Aktivite.jpg

ACTIVITEITEN

Activiteiten die elke dag beginnen met ochtendsporten in het zwembad zijn zwembadspellen, speciale wedstrijden voor kinderen, darten, luchtbuksen, water- en strandvolleybal. Er is ook een tennisbaan.

Şah-İnn-Paradise-Aqua.jpg

AQUA

Er zijn twee aparte zwembaden voor kinderen in het Aqua-park. Ons aquapark bestaat uit 260 m2 en er zijn 6 glijbanen waar u kunt genieten van 12 m en 7,5 m hoogtes afgelijden.

Şah-İnn-Paradise-Yat-Turu.jpg

DAGTOURS

U kunt historische culturele plaatsen bezoeken met jacht-tour organisaties. U kunt deelnemen aan een safari. Voeg nog meer opwinding toe aan uw vakantie met watersporten zoals jetski, parasailing, banana op strand.

Şah-İnn-Standard-Oda2.jpg

STANDAARD KAMER

Slaapkamer - Badkamer: een tweepersoonsbed, airconditioning, tv, minibar, digitale kluis, gebedsruimte, gebedskleed, gebedssnoer, Koran, nachtlampje, telefoon, wifi, waterkoker, haardroger

Şah-İnn-Paradise-Aile-Odası.jpg

FAMILIE KAMER

Ouderkamer - Kinderkamer - Badkamer: airconditioning, tv, minibar, digitale kluis, gebedsruimte, gebedskleed, gebedskralen, Koran, nachtlampje, telefoon, wifi, waterkoker, haardroger

Şah-İnn-Paradise-Kral-Dairesi.jpg

KONING SUITE

Woonoppervlakte van 135 vierkante meter. Ouderkamer - Badkamer: airconditioning, tv, minibar, digitale kluis, gebedsruimte, gebedskleed, gebedssnoer, Koran, nachtlampje, telefoon, wifi, waterkoker, haardroger