Arenareizen.com

Welkom bij Arena Reizen

Welkom bij
Arena Reizen

ARENA REIZEN plaatst klanttevredenheid en kwalitatieve dienstverlening met zijn ervaren professionele staf op de allereerste plaats, om hiermee adequaat en snel in te spelen op uw behoeften zodat u een pasklaar antwoord krijgt op uw wensen, waarmee alle noodzakelijke voorbereidingen worden getroffen voor een onvergetelijke vakantie ervaring.

De voortreffelijke contacten die wij hebben met Hotels in heel Turkije en Noord-Cyprus resulteren op deze wijze in de beste kwaliteitsproducten bedoeld om onze gasten te voorzien van het betaalbare prijs voordeel.

Als IATA-agent dragen wij binnen ons bedrijf kwaliteit en service hoog in ons vaandel, samen met onze ervaren personeel staan wij daardoor met Turkish Airlines en andere IATA vliegmaatschappijen borg voor de beste kwaliteit-prijs verhouding.

Bij ARENA Reizen, vindt u alles onder een dak, of het nu gaat om vliegtickets, hotels wereldwijd, pakketreizen, cultuurreizen of cruise tours. Het vervoer tijdens de tours die wij op wens van onze gasten organiseren kunnen per bus en luchtvervoer geregeld worden; VIP pendeldiensten behoren eveneens tot de mogelijkheden.

Ook voor zakenreizen kunt u terecht bij Arena Reizen Zakelijk. Of het nu gaat om diensten voor tentoonstellingen of conferenties; onze gespecialiseerde medewerkers zullen u pro­fessioneel te woord staan.

Arena Reizen heeft ervoor zorg gedragen dat bij de totstandkoming van de keuze van het Product- en Service Planning, de mening van de klant centraal staat. Het succes van onze sectorale prestaties ligt dan ook in het feit dat wij jarenlang met toewijding naar onze gewaardeerde klanten hebben geluisterd.

20 jaar ervaring …
Jonge en dynamische team …
De waarde die we geven aan onze klanten …
De IATA zekerheid …
Zorgt ervoor dat bij al uw reizen u in goede handen bent …

Ilknur Yilmaz-Kahraman
CEO