Arenareizen.com

YALOVA THERMAL RESORT

Yalova Thermal Hot Spring Resort is een onderneming van het ministerie van Volksgezondheid. deze faciliteit werd geëerd door de woorden van onze grote leider Atatürk: ‘Deze plaats zal de waterstad van de toekomst worden’!

Onderhoudstherapie, massage, paraffinetherapie en acupunctuur worden gegeven in een atmosfeer waar de natuur en het water samenkomen.

Het Çamlık Hotel, Çınar Hotel en Historical Thermal Hotel bevinden zich binnen onze faciliteit. In onze hotelkamers zijn tv, telefoon, föhn, douche, centrale verwarming en muziekapparatuur beschikbaar. 

Thermal is een prachtige natuurlijke schoonheid waar je de sportactiviteiten kunt doen die nodig zijn voor een gezond leven. Een sportzaal met tafeltennis-, basketbal- en volleybalvelden en een trimbaan zijn beschikbaar. Je doet deze activiteiten aan de kant van het dammerenmeer Gökçedere terwijl je geniet van het fascinerende landschap.

Uw authentieke excursies naar de bevolkingscentra van een groot aantal natuurlijke schoonheden zoals Üvezpınar, Gökçedere, Yenimahalle, Ortaburun en Akköy garanderen u tegelijkertijd plezier en genot van de verschillende plaatsen en smaken.

Er zijn enkele specifieke ziektes die het hete bronwater kan genezen. Dit zijn reumatische aandoeningen, stoornissen in de spijsvertering, leveraandoeningen, gynaecologische ziekten en de ziekten van de galblaas en de nieren. En nier- en nier- en nierziekten.

De Hotels

  • Termal Hotel
  • Çınar Hotel
  • Apart Hotel

 Zwembad & Hamam

  • Buitenzwembad
  • Gelood Bad
  • Sultan Bad
  • Valide Bad
  • Geassocieerde Bad

Hotel info bel

Yalova-Termal-Konaklama.jpg

VERBLIJF

Naast de baden met thermaal water die zich uitstrekken tot de Romeinse tijd, bieden 8 suites en 54 standaardkamers u de mogelijkheid om te genieten van de natuur en history.

Yalova-Termal-Havuzlar.jpg

THERMAL ZWEMBAD

Ons hotel heeft een thermaal binnenbad, familiebaden en thermaal water. U kunt allerlei fysieke activiteiten bijwonen in onze fitnessruimte en u kunt uw dag vrij maken voor een comfortabel ingerichte sauna en massagekamer.

Yalova-Termal-Açık-Havuz.jpg

OPEN ZWEMBAD

Dit zwembad is 22 meter lang, 11 meter breed en 1,65 meter diep. Het zwembad is gevuld met het helende warme Thermische bronwater, op een temperatuur van 38C. Het wordt continu gedesinfecteerd en periodiek gereinigd.

Yalova-Termal-Kurşunlu-Hamam.jpg

KURŞUNLU HAMAM

Dit bad werd gebouwd door de keizer van Byzantium, Justinianus 17 eeuwen geleden. 'Kurşunlu' betekent 'Gemaakt van lood' in het Turks. De koepel van dit bad is bedekt met lood.

Yalova-Termal-Sultan-Banyo.jpg

SULTAN BAD

Prive-familie baden bestaande uit 26 hutten. De badkamers hebben marmeren badkuipen en kussens. Sultan badkamer hutten worden per uur in rekening gebracht. Hotelgasten kunnen 50% korting krijgen.

Yalova-Termal-Valide-Banyo.jpg

VALİDE BAD

Valide Badwerd 1600 jaar geleden gebouwd door de Byzantium keizer Constantijn. Het werd voor het laatst gerestaureerd door Sultan Abdulmecit en de naam van het bad is is benoemd naar zijn moeder.